2023-12-08
呢間餐廳真係我嘅心頭至愛,係我嘅美食排行榜冧巴溫🉐!食過真係返唔到轉頭💞!超級多朋友嚟過呢度幫襯,經佢哋嘅介紹,所以今晚我都嚟湊熱鬧💙! dinner就剩係得set,可以唔使諗咁多!個set有六個course,超多嘢食!主菜可以自己揀! 前菜,湯,海鮮嗰啲就係呢期嘅時令食材!信心保證!====== ====== ====== ======1️⃣季節特選生蠔配檸檬甜酸洋蔥啫喱. 會唔會太正⁉️超新鮮!生蠔口感非常滑,juicy!🙏肥美啖啖肉!配埋特製嘅醬汁,更提生𧐢鮮味,回甘味不斷喺個口度非常難忘!☺️2️⃣松葉蟹肉牛油果沙律配北海道海膽。我真係好鍾意食海膽,😌呢堆海膽嘅質素超級好!勁鮮甜!口水直流,陪埋松葉蟹同牛油果,感覺清新!😗3️⃣香煎澳洲小鏻犬牙南極魚配香炒茴香,鮑魚三文魚籽忌廉汁。🤌味道真係冇得頂,可以同酒店級數去比,鮑魚三文魚忌廉籽忌廉汁超濃厚🤠,質感好濃郁!南極魚煎得剛剛好,淡淡魚肉非常軟嫰,唔會太乾身!4️⃣炕燒 city'super 自家製 60 日乾藏熟成美國長期穀飼安格斯西冷牛扒。😬牛扒真心好食!🤚🏻medium rare 啱啱好!唔會太靱 肉質不老不鞋!真心極like 🤤
====== ====== ====== ====== 1️⃣季節特選生蠔配檸檬甜酸洋蔥啫喱. 會唔會太正⁉️超新鮮!生蠔口感非常滑,juicy!🙏肥美啖啖肉!配埋特製嘅醬汁,更提生𧐢鮮味,回甘味不斷喺個口度非常難忘!☺️
啱啱好!唔會太靱 肉質不老不鞋!真心極like 🤤