想chill唔使一定入西貢,可以去馬鞍山海濱旁傢西貢🫶🏻環境好舒服,又可以帶狗仔🐶又可以吹海風☺️食物質素仲要很不錯😋😍🤩♥️🐶PET friendly🐶♥️🤩燒美國頂級牛小扒伴酸種麵包🐮牛小扒肉質好滑嫩,而且油香味濃,非常好味。焦糖洋蔥索哂d汁,煮得恰到好處。而酸種麵包唔會乾身,麵包邊亦都無好硬,呢三樣嘅配搭非常perfect😋🤩美式班戟伴鮮雜果配糖漿🥞打卡一流😍甜味適中,唔會死甜,熱辣辣😋🤩炸魷魚圈完全唔會炸粉多過乜咁,即叫即炸,魷魚圈又係必叫🤞🏻🤩冬陰功大蝦意大利粉🍝呢個真係驚喜,冬陰功味道真係做足俾你,唔係求其整,冬陰功嗰啲味係可以🤩心太軟我至愛,賣相好睇之餘,又要好食嘅甜品🍮🤩綿綿鮮奶朱古力🍫🤩焦糖脆脆朱古力🍫影得👍🏻飲得👍🏻食得👍🏻兩杯野飲都好足料,要棉花糖嘅有棉花糖,要焦糖脆脆嘅,勁多焦糖脆脆😍可以講話冇缺點,唯一缺點就係太full,某程度上佢都係一個甜品咁滯🤣

🤩燒美國頂級牛小扒伴酸種麵包🐮

🤩美式班戟伴鮮雜果配糖漿🥞
打卡一流😍甜味適中,唔會死甜,熱辣辣😋

🤩炸魷魚圈
完全唔會炸粉多過乜咁,即叫即炸,魷魚圈又係必叫🤞🏻

🤩冬陰功大蝦意大利粉🍝

🤩心太軟
我至愛,賣相好睇之餘,又要好食嘅甜品🍮

🤩綿綿鮮奶朱古力🍫
🤩焦糖脆脆朱古力🍫