2019-08-14 261 views
上次對呢間三文魚籽手卷同灸右口魚邊壽司念念不忘,今日經過決定要再食😋上次食左手卷,三文魚籽多到由頭食到尾都有,今次叫軍艦睇下師傅係咪繼續禁重手 🤣 一上碟就知正!仲有一堆伴碟😂😂😂 啖啖咸香不腥嘅三文魚籽多到有啲過份,粉絲一定要點!炙右口魚邊壽司即叫即整, (上網睇左口同右口不太大分別),燒左啲魚油出黎好香好滑,都係必點之選。今次黎到要食新嘢,試左海膽軍艦,$68,望價錢係貴左少少,但佢真係俾返呢個價錢嘅份量😂 海膽有上下兩款,都幾鮮唔會有腥臭,可試一次~但未去到要下次再encore.都點左焦糖玉子,其實普通玉子再加焦糖燒一燒,如果師傅再燒耐少少令玉子暖啲就好 😯😯但呢個配搭幾特別~呢度店員服務好好~可能隔離另一間店較出名,所以唔使點排隊。但我鍾意呢間多啲,因為食過兩次水準都好穩定👍👍(為荷包着想,當然不能常吃啦,但都會繼續幫襯😂😂)
三文魚籽軍艦

北海道海膽軍艦

焦糖玉子

但呢個配搭幾特別~

呢度店員服務好好~

(為荷包着想,當然不能常吃啦,但都會繼續幫襯😂😂)
三文魚籽軍艦
  • 三文魚籽