2019-12-31 850 views
原來人老咗,真係唔係咁容易適應生活嘅小轉變😏就算係 #返工、#買早餐 咁少嘅事,對 #小秘書 嚟講都有啲R頭🤪 以往有 七手八腳萌店長 為我安排 #健康早餐,不過11月之後,已經好耐無食過😑 搬咗過嚟,我間中都有做嚟比自己食嘅,不過返工時候,又點會成日咁得閒吖😑今日見反正遲到,就一於買個 #大早餐 慰勞吓自己😅 呢頭無咩選擇,見 Co:eat Space 共食薈 外表都幾乾淨,就試吓啦。諗住簡簡單單買個#仿鮑魚絲火腿通粉 啦,點知個餐原來仲跟埋 #煎雙蛋、#迷你豬仔包、#熱飲。#豬仔包 外皮脆脆地,配埋薄薄一層#牛油,夠哂飽肚😚 不過 #師傅 居然獨立用個 #外賣膠盒 裝住對 #煎雙蛋,雖然係可以保持 #蛋黃 #流心,但係都真係幾唔環保😅 至於碗 #通粉,#仿鮑魚絲、#火腿 夠哂足料,但係 #師傅 似乎加咗 #大量味精 喺湯裡面,好咸囉😰

2019-12-30
$35 (Breakfast)