2024-09-21 389 views
今日約左朋友泥左元朗係形點念住搵野食,上Openrice睇完食評本身都有啲卻步. 但行左一圈又念吾到食咩就膽粗粗入左去, 見冇乜人本身都擔心緊係未伏同朋友叫左個吉列豬扒大蝦生豪二人餐$438 本身覺得偏貴 但野食出到泥就覺得對得起價錢.首先, 落完單職員就攞左個芝麻俾我地, 等野食既時候, 一路傾計一路挽都幾好挽, 野食泥到職員都好細心介紹每一種汁醬既食法, 而且原來依到飯同沙律菜可以不斷加, 講番野食,塊豬扒又吾會偏肥, 我覺得肥瘦適中, 食落又吾會話乾, 之後隻蝦都算大隻, 啲肉質都幾彈牙, 我同朋友都忍吾住一人加多一隻. 蠔就不過不失, 佢地啲沙律菜真係好好食, 問番職員, 佢地話係每日即刨確保新鮮. 另外值得一題, 依到啲職員個個都好nice , 我見隔離枱有個小朋友, 啲職員經過都會陪佢挽, 食完飯仲有小禮物小朋友即刻乖曬, 真係幫輕左啲家長. 下次都可以帶埋小朋友泥.

蠔就不過不失,
2024-09-18