2022-08-25 54 views
Omakase係由廚師發辦的,師傅見我地坐低就問我地既喜好,然後根據的地口味就為的地介紹左幾道菜式~😋係等緊的過程,見到裝橫十分高尚而有簡約,十分合適相聚朋友來一齊食~上了幾道菜分別係左口魚磯邊卷、北海道仙鳳趾生蠔、蓴菜三文魚籽杯同埋鱧魚天婦羅。😎先上生蠔,生蠔上面係煮咗嘅醋啫喱比較清爽少少,好有口感,而且肉質好新鮮,唔會有腥味,推薦~🫰🏻🐟然後來了左口魚磯邊卷,本人喜歡爽口的魚肉,而民道壽司完全符合我的味蕾,超好味🐡到來上了蓴菜三文魚籽,呢杯比較清而且配有三文魚籽,每粒都好似爆漿咁,又新鮮又好味🍱最後來了鱧魚天婦羅,天婦羅係炸得好鬆脆,但一口咬落鱧魚仲好甘味香口中間有紫蘇葉配莓醬,簡直好味到極點~🍤餐廳採用高質的新鮮食材,用料比一般餐廳更豪華,今餐真係超超超滿足十分推薦黎呢間🧐👍