2022-07-29 64 views
因為公司樓下就係Trois cafe,基本上lunch時間我都一定會揀佢😉咖喱野菜玉子燒:玉子個口感好軟滑,好鬆軟,火喉控制得好好,煎得兩邊都有少少焦香,蛋味重,味道帶小小甜味,送飯一流💪。咖哩汁夠多,味道唔太辣,啲菜煮得夠淋,翠玉瓜、南瓜、甜椒都非常好味🤤。香煎挪威三文魚配黑椒炒雜菌: 三文魚都幾大件,冇骨,淡淡肉,魚味十足而且煎得夠香,皮亦夠脆。 雜菌都幾新鮮,炒得幾香口,好惹味😙。 白飯粒粒飽滿又夠軟滑,加埋日本味素調味,令口感及香氣更豐富,沙律有生菜、蕃茄仔再加沙律醋,酸酸甜甜好醒胃🥰蘋果汁同芒果汁味道有好濃嘅果香味,甜味控制得好好。 又夠冰凍,好飲🆒👍 食完超滿足 繼續努力返工😋😋