2016-09-30 2026 views
平時都食開唔少放題,今次同朋友決定去大滿屋試試。坐低之後感覺環境都唔錯,但係我地眼前既首要任務係先點左菜先將所有餐紙攤哂出黎,為數都唔少,真係花多眼亂,不過可以多個選擇叫左D雞肉串、海賊王、仲有個香草脆皮腸,每一樣都仲好juicy,唔會乾爭爭,而且都好香,幾好味~當然唔少得我至愛既雞軟骨,粒粒咬口好爽,仲有少少鹽係上面,鹹鹹地幾正至於炸物,我地呢D熱氣鬼都一樣嗌哂全部先算!榴槤炸彈、香芋波波係友人至愛,入面餡料好香好甜,鍾意甜食既人會相當喜歡。芝麻雞翼香口係人都知,入面雞肉唔會炸到好乾身,幾好~炸蠔都幾好味不過真心覺得有D熱氣過頭,所以一隻起兩隻止好了。芝士年糕我就麻麻了,口感煙煙韌韌但我唔好蒜片牛柳粒好多汁,不過蒜味與牛味不算太重,但係作為牛迷的我過下口癮確實不錯最後少不了放題必點刺身,我地每樣叫少少,廚房的確按照我地想要既份量比我地,呢個非常之好,我本身係超怕廚房係隨意咁分,太多會浪費,唔鍾意食又要夾硬食得唔開心,好彩呢到都冇呢個問題刺身總括黎講都好新鮮,不過相對黎講我覺得大滿屋係其他方面做得比較出色,整體表現不錯~
平時都食開唔少放題,今次同朋友決定去大滿屋試試。

坐低之後感覺環境都唔錯,但係我地眼前既首要任務係先點左菜先

2016-06-29
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)