2020-11-26
黃大仙現崇山呢家茶餐廳2.0,經常都好多人食。都有好一段時間冇來過,咁O岩朋友想食,於是就一齊來食個LUNCH,睇下有冇咩新野食先。呢到有戶外座位,可以睇到獅子山,家下天氣好好,所以LUNCH HOUR的戶外位係滿架.......大家都真係好把握可以享受室外空氣的機會呢。平時都係食午餐多,今次見有UPGRADE左既商務午餐WOR, 一於試下先。朋友就想食大蝦意粉,好抵加$10就可以有湯又有飲品~好靈活~!餐湯有羅宋或忌廉湯香煎法式羊架$98有3支大大既羊架~!好肥美。同場既薯菜都好搶鏡,D薯條好大條呀~~~~~我最鍾意粗薯條呢~!!!!!!羊架好多脂肪,好肥美。半成熟肉質好稔也滑。欖油蒜片鮮蝦意大利粉$88炒得好靚,大蝦都有5-6隻,大碟又好味,真係好香蒜味~!!!!正香蕉千層雞蛋仔$48超正又驚喜的甜品呢~!!!!!!!好開心~!而且真心覺得呢個MATCHING好好~既地道又有FUNSION~!仲好好食呢~!!!!泡沫咖啡 $15榛子咖啡 $16拉花做得好好,好有CAFE的感覺
羊架好多脂肪,好肥美。半成熟肉質好稔也滑。
拉花做得好好,好有CAFE的感覺