2022-08-18 96 views
今晚同同事去happy Friday,當然去返喺公司附近嘅禾牛薈火鍋館。貪佢個價錢抵,周圍環境比較乾淨同座位又大又舒服!啱晒我哋一班同事喺度吹水食飯😍最吸引嘅就係有VIP房,食飯完全冇時間嘅限制。非常好👍🏻我哋一如既往叫咗大家最愛嘅沙嗲湯底🌟呢個湯底好正👍🏻除咗沙嗲味好濃郁之外。入面有好多唔同嘅配菜,令到湯嘅味道一啲都唔單調。好正!😋🌟禾牛薈。其實全部都係牛雜。呢個係每一次嚟到都必點菜式之一。牛雜非常新鮮,廚師仲洗到好乾淨。呢樣好值得讚👍🏻而且牛嘅味道好香好濃。再配埋自家製嘅瑤柱XO醬一齊食。真係好惹味😋🌟脆豚牛卷。非常特別嘅小食。非常薄嘅炸粉包住牛肉同豬肉。味道可口。口感外脆內軟。好容易食到停唔到口😋🌟小食老鬼。呢個又係自家製小食。用油炸鬼包住蝦滑拎去炸。口感非常香脆,蝦滑非常彈牙。有好香嘅鮮蝦味。好好食😋