2023-03-26 568 views
我同朋友都鐘意食放題,所以間唔中都會去食。今次我地又再encore 呢間放題😋我哋叫咗三文魚、油甘魚、帶子、劍魚腩、赤蝦、甜蝦。刺身同上次一樣都係好鮮甜肥美又厚切😍😋所以encore 咗幾次😆😋壽司方面真係好多款!除咗叫咗炙燒壽司同手握壽司之外,仲叫咗芝士鰻魚玉子燒、黑松露拖羅魚籽塔、七味芝士蒜蓉大蝦。我自己最鍾意炙燒壽司同七味芝士蒜蓉大蝦。因為炙燒燒到d魚油出嚟入口即溶勁香魚油味😍而七味芝士蒜蓉大蝦好好香蒜味👍🏻燒香草羊鞍同牛舌超好味!😍😋蒲燒鰻魚好肥美又厚😍另外,今次見到有乳鴿,咁真係要試吓先! 估唔到放題嘅乳鴿咁好食!!好有水準!一d都唔hea!我仲食唔幾舊😆😋而炸蝦天婦羅🍤卜卜脆又唔會成口粉👍🏻另外仲叫咗鮮蟹粥、雪花牛肉鍋、牛油煮鮮大蜆。鮮蟹粥好鮮甜,粥又綿😋 雪花牛肉鍋味道帶甜,牛肉又大片👍🏻最後要食返個甜品做結尾😋真係大滿足呀😆

壽司

牛舌、乳鴿