2022-11-30 43 views
雖然餐廳名叫《立鮨》,但始終立食文化喺香港唔盛行,所以唔使擔心呢度係有得坐嘅,吧枱為主,地點就腳就喺路德圍,點可以唔試一試佢~QR code落單,都幾多盛合選擇,唔想諗叫呢啲set就啱晒~🔘立鮨壽司拼盤 $98呢個價錢已經有海膽壽司同埋北海道帶子壽司,覺得性價比幾高,刺身整體幾新鮮,大大件,壽司飯已經調味好,尤其鍾意油甘魚同帶子,食得出鮮味,每啖都好滿足!! 🔘嚴選火炙盛合 $112 共有五件火炙壽司,肥美刺身最適合火炙,燒到魚油出晒嚟好鬼香,三文魚同左口魚邊最多魚油,鮮甜肥美,另外松葉蟹腳都好正!! 🔘大滿足海膽特盛 $99Wow有一座海膽小山,雖然碗嘅size唔大但都算有幾多海膽,海膽金黃有光澤,望落飽滿乾身,口感甘甜細膩,海膽幾有質素!!

🔘立鮨壽司拼盤 $98

🔘嚴選火炙盛合 $112