見到呢間有全新首創嘅「酥皮麻辣芝士🧀雞煲」火鍋放題~酥皮+麻辣+芝士+雞煲~真係超吸引,嗱嗱臨去擦返餐!店裏唔算好大,但有空間感,我哋坐大卡位坐得好舒服,自助區整齊亮麗。120分鐘火鍋放題有幾款選擇,我哋揀咗C餐「澳洲M4和牛+海鮮🦐大滿貫」(每位$398),如果唔食海鮮嘅朋友,可以揀A餐「精選牛肉吃到飽」(每位$298)都好豐富㗎~頭盤當然點咗好吸引嘅酥皮麻辣芝士雞煲(二位套餐+$58)💗由服務生幫我哋切開又香又脆嘅酥皮,然後拌一下芝士和雞件~芝士拉絲好邪惡啊!雞好滑嫩入味,原來麻辣同芝士好鬼夾👍🏼正呀!食完雞煲就準備打邊爐,湯底揀咗「胡椒豬肚湯」,胡椒味好香濃,入面仲有好多豬肚~C餐包咗海鮮盤一客,當日有鮑魚丶日本扇貝丶青口丶海蝦丶貝類~另外仲有超巨大嘅大頭蝦,全部都好新鮮。大頭蝦好多膏😋啖啖肉鮮甜無比!我哋再落單點咗可以任點嘅廣島蠔~超大隻又鮮甜。肉類方面~包咗一客大大份「美國牛肉大滿貫」,當中有美國封門柳丶澳洲M4和牛丶極上安格斯牛小排⋯其中最鍾意澳洲和牛嫩滑之餘,肉味也香濃。而另外仲有可無限任點嘅牛板腱丶雪花肥牛丶牛胸爽丶金錢展⋯可以一次過食咁多唔同嘅牛部位,鍾意食牛嘅真係超
見到呢間有全新首創嘅「酥皮麻辣芝士🧀雞煲火鍋放題~酥皮+麻辣+芝士+雞煲~真係超吸引,嗱嗱臨去擦返餐!

我哋再落單點咗可以任點嘅廣島蠔~超大隻又鮮甜。

而另外仲有可無限任點嘅牛板腱丶雪花肥牛丶牛胸爽丶金錢展⋯可以一次過食咁多唔同嘅牛部位,鍾意食牛嘅真係超滿足!

出邊自助區除咗有各種配料:丸類丶麵食丶蔬菜之外,仲有~前菜丶炸物丶甜品丶冰淇淋丶飲品⋯甜品選擇都幾多,有木桶豆腐花丶台式芋丸丶燒仙草…仲有超可愛嘅迷你馬卡龍。真係食到捧住個肚。