2011-08-21
2011-08-20**返到坑口已經8點啦,,就喺呢幾間商場搵野食啦,,問周生想食咩,,例牌答我:壽司!!! 真係俾距激死,,惟有去元氣啦,,因為抵食又有質素保證稻亭烏冬,,係我必叫既,,真係好鐘意滑滑,,煙煙韌韌咁,,真正正呢,,三文魚壽司,, standard野啦都係,,三文魚不算肥美,,但係新鮮的,,,:]墨魚,,, 可以說是我另一最愛,,喜歡墨魚那種滑滑地,,韌韌地的感覺甜蛋,,好大件蛋蛋ar,,,周生話甜咗d,,我就覺得啱啱好啦,,啱曬喜愛甜蛋既我甜蝦,,不算特別鮮甜,,當然不能同牡丹蝦既口感相提并論啦,,但仍是令人滿意的,,特大帆立貝,,大大粒,,新鮮厚肉,,真正令你大滿足芥辣沙律醤熟蝦,,,香葱加上沙律醬,,估唔到咁夾,,我係忍唔住嗌咗一句: 好味wo,,,加洲小卷,,有點兒普通,,只是過下口癊灸燒洋風赤海蝦,,鋪在上面的香葱段淋上香醋油,,又是很香口,,配上爽口的海蝦,,口腔內充滿葱香,,喜歡元氣係因為距d飯做得夠實,,而且雖便叫野食都唔會話難食,,有質素保證,,試過3間分店,,都做得好好,,呢度有另一樣野做得好既,,係個裝修幾好,,卡位既燈罩好靚,,假天花度又有野食名
特大帆立貝,,大大粒,,新鮮厚肉,,真正令你大滿足
加洲小卷,,有點兒普通,,只是過下口癊
呢度有另一樣野做得好既,,係個裝修幾好,,卡位既燈罩好靚,,假天花度又有野食名俾你睇到,,幾好