2018-04-02 250 views
本人真係好鐘意食車仔麵, 一直都有聽同事講街市有間車仔麵成日都好多人而且仲好好食.!!今次終於搵到機會放工行開哩頭順便食個車仔麵!聽我同事講波仔記已經有好多年歷史, 老闆係由以前手推車開始做起, 睇黎佢來頭都唔小!佢入面有個必食推介, 車仔撈!我同事話佢食過晒全部都真係可以叫必食推介!不過我果日就想食返D有湯嘅麵,就叫左魚餅,魚蛋,牛腩。不過真係真係真係要推介!!!!魚餅!!!!超好食!我覺得可以喺街邊D小食店做生招牌!煎得又香,又有魚香味,唔會好似出面平時食果D好多粉!另外要讚嘅係個湯!無咩味精feel,食完唔會渴!我成碗當湯飲哂!!!今次真係大滿足。

今次終於搵到機會放工行開哩頭順便食個車仔麵!

車仔麵
魚餅
2018-04-02
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$50 (Tea)
車仔麵
魚餅