2018-10-10
元氣一直都好多人排隊一到食飯時候總有十幾人喺出面排隊無論邊間分店嘅情況都係一樣。 元氣算係連鎖壽司入面中價位嘅算幾好食。 好多人都會食佢嘅大滿足, 價錢比較平質素都唔錯嘅。 因為我比較少食元氣,所以冇儲到會員會籍,要去walk-in攞飛冇得用apps攞位。我哋六點去都算早所以只係排咗15分鐘就有位, 坐counter位。因為都幾肚餓所以一次過變咗成十點壽司不過大部分都係單件上。而家好多都轉咗用tablet點餐高速線送食物~ 無論用幾多次都覺得呢個功能好抵讚好方便。 唔會漏單又可以慢慢諗一諗到就即刻點。元氣嘅赤蝦係超級抵同超好食 cp值高。 仲叫咗大末八爪魚同三文魚魚腩。 八爪魚有少少硬, 但味道幾好我,好鍾意食wasabi~ 三文魚腩略嫌有啲唔夠厚身肥美。 但新鮮度係夠嘅。叫左根子壽司,根子真係唔係度度有~ 每次黎必點呀。之後仲食左又係必食嘅帆立貝~厚肉鮮甜~overall 啲食材幾新鮮~真係大滿足嘅一餐
因為都幾肚餓所以一次過變咗成十點壽司不過大部分都係單件上。
overall 啲食材幾新鮮~真係大滿足嘅一餐