2019-02-24 52 views
中午在旺角睇完戲,揾地方醫肚,朋友提議打邊爐,去左一直都想試下的日日涮,呢間店在美孚都有間分店,成日都有見到宣傳單張。120分鐘午市火鍋放題,有8款湯底可以選擇,每人自選牛肉一款,不同牛肉不同價錢。然後仲有黑豚肉同雞肉。自助美食區有超過30款火鍋料,還有自助甜品區和自助飲品。升級加錢就有刺身拼盤同海鮮拼盤。座位寬敞,環境衛生清潔,坐得舒服。我地揀左日式豆乳湯底同小魚蕃茄湯底,豆乳煮海鮮,蕃茄煮牛肉,味道超級好。我地另加錢要海鮮拼盤。蝦好鮮甜!波士頓龍蝦,肉質鮮甜彈牙,好厚實!比想像中仲要好!估佢晤到!帶子好新鮮,大粒又鮮甜。選了澳洲和牛,和牛達到A3 級數,物有所值。靚靚雪花紋,肉質嫩滑柔軟,不油膩,好易入口。朋友揀左牛小排,一睇d雪花就好吸引。肉質上等。另外仲有黑豚豬同雞肉,質素相當不錯。刺身拼盤也新鮮豐富。

座位寬敞,環境衛生清潔,坐得舒服。

我地另加錢要海鮮拼盤。

帶子好新鮮,大粒又鮮甜。

朋友揀左牛小排,一睇d雪花就好吸引。肉質上等。

另外仲有黑豚豬同雞肉,質素相當不錯。

刺身拼盤也新鮮豐富。

2019-02-21
Type of Meal