2020-03-04 183 views
今日啱啱第一次去試 忍唔住即刻比個review 想來試好耐諗住應該weekday lunch唔使排隊 但係都等左20-30分鐘左右 但係食完之後覺得好值得等待 我叫左個鴨肉入沾白布烏冬 呢一個真係好出色... 坐我哋前一個卡位嗰碗嚟咗先 已經聞到好大陣香味 一嚟到試一試個湯底 好濃郁好香甜甜地 總之個味道同啲鴨胸夾得好好 仲有少少茄子 個白布烏冬大啖大啖食落去 加埋個咁正嘅湯 覺得唔係一個普通嘅麵咁簡單 亦都叫左一個雜錦天婦羅 唔係話超讚但係都好食嘅 價錢亦都合理 男朋友叫咗個南蠻咖喱沾白布烏冬 覺得比較普通 同平時嗰啲日式咖喱差唔多 整體來講service好 環境我哋今次坐左入去卡位覺得舒服 同埋食物👍🏻 一定會再返嚟食♥️ 雖然佢哋午市話3點close 但係其實佢地賣完即止 記得早啲去 💪🏻
雜錦天婦羅
鴨肉入沾白布烏冬
2020-03-04
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch