2022-06-24 557 views
今日路過沙田,見到牛摩+。好耐冇食打邊爐了,就決定食佢啦佢地係在門口落單然後再安排位置的。我就聽店員介紹撿佐$269的極品牛小排海鮮放題,湯底撿佐壽喜燒配鮮雞蛋店員表示頭盆會幫我上住美國一份黑毛豬,牛舌及海鮮,如再需加單可以掃QR code自行落單。佢舖頭唔算大,但配菜種類都算齊全,也都有我鍾意的沙冰同泡芙。入座後幾分鐘,店員就上齊曬d嘢啦。速度都算好快。上黎的牛小排真系驚艷到我,雪花好均勻,入口即化,十分嫩滑,配上壽喜燒同鮮雞蛋,簡直一絕黑毛豬及牛舌的表現都不會遜色。味道都好濃郁。中途店員上黎表示,我的餐包埋2款牛丸同墨魚滑。味道獨特,可以嘗試一下。咁我當然要試一試啦。佢個蟹籽墨魚滑真係唔錯,十分彈牙。最最值得讚揚的係個牛骨味牛丸。味道真系驚艷,牛味濃郁,口感彈牙,回味無窮最後用小小甜品及一杯北海道乳酪結束今日的戰鬥據店員說乳酪也是牛摩的一大特色最後仲有個小小的驚喜,埋單時,店員話星期一至五惠顧90分鐘放題會有免加一真係物超所值!!大大大滿足!
今日路過沙田,見到牛摩+。好耐冇食打邊爐了,就決定食佢啦

黑毛豬及牛舌的表現都不會遜色。味道都好濃郁。

最後用小小甜品及一杯北海道乳酪結束今日的戰鬥
據店員說乳酪也是牛摩的一大特色

真係物超所值!!大大大滿足!
2022-06-24
$269 (Lunch)
  • 牛小排,壽喜燒