1K
2022-11-01 1124 views
今日同朋友去了東涌嘅東薈城行街望望有沒有抵嘅貨去購入,行到咁上緊要搵食比我見到這裡,主打食牛嘅火鍋,價錢有不同組合,有定食組合或放題任食,當然不用思考一定係放題任食啦!今次點了個霜降盛合,望落去呢個係個set 嘅價錢大約在中間位置,而霜降嘅組合就只有佢先開始有,另外係一人一個鍋,所以湯底可以按個人喜好選擇,款式都成7款選擇,我就點了龍蝦湯,同飛鳥牛乳湯兩款,落單後就可以到外面嘅野菜直送區以自助形式選擇火鍋配料,有不同新鮮嘅蔬菜,同丸丸選擇!最開心就係個雪糕櫃內有Movenpick 任食,呢個又係一個驚喜位!當然今晚主打就係佢嘅霜降和牛啦,在枱面放滿了牛肉同火鍋配料當然要打卡一下,兩個湯底一個味道較濃,另一個就較香滑,霜降美國SRF和牛,霜降美國牛小排,在湯底拖兩拖便已經可以入口,夠晒肥美嫩滑,還可以不停追加,而這加時會以兩種牛位一個單位一碟,所以你要兩碟三碟都係兩款都有齊兩款霜降牛🥰,而其他火鍋配料都十分新鮮,值得一讚就係個麵,放湯十分入味加上彈牙夠晒口感!而飲品都係自助,我就主打落神花茶,杯內有落神花夠晒真材實料😘最後當然要食齊晒雪糕櫃內不同款式嘅Movenpick 啦!買到東西又可

最後當然要食齊晒雪糕櫃內不同款式嘅Movenpick 啦!

買到東西又可以食得滿足,下次可以再來試吓不同嘅選擇!
Type of Meal
Dinner