2017-10-05 943 views
行山大澳虎山😪食個小型晚餐啦,去左間cafeholic食,近富東商場果邊,我同友人分別叫左唔同野食,我叫左個set dinner,佢地兩個就散叫左兩個意粉,一個黑松露蜆肉帶子意粉同虎蝦海鮮龍蝦汁天使麵,上菜時間較耐,但味道還可以,香味撲鼻而我果個set dinner就係早到ge,係芝士蘆荀煙肉意粉,包餐湯同飲品ge,個餐湯飲落唔錯,配包黑胡椒依下幾貼心,跟住個意粉份量足夠同埋食落唔會太膩,恰到好處不過本身對蘆筍一般,今次食ge都可以接受,草青味唔會太勁,整體都可以ge,係價錢上有點兒貴,。另外,個檸檬水都唔差,飲得出算係新鮮檸檬
餐湯-意式雜菜湯
巴馬臣芝士露荀煙肉忌廉意粉
2017-10-05
$86 (Dinner)
巴馬臣芝士露荀煙肉忌廉意粉