2020-08-30 29 views
最近古蛋味蛋糕真係好Hit,成日經過都會聞到勁香蛋味🤤,今次終於忍唔住要買舊試下。-有原味、鹹蛋、榴連同芝士四款味🍰,味道視乎當時有咩味道出爐,外賣自取仲有九折,難怪都幾多人排隊等蛋糕出爐👯‍♀️。————————————————————爆漿芝士 $55新鮮熱辣食既口感軟綿綿,蛋味好濃🥚,芝士喺中間慢慢滲出🧀,令到蛋糕更香口惹味。-因為怕即日食唔哂,店員教我最多可以放入雪櫃兩日,叮半分鐘就可以返返去出爐個時既口感😋。不過我都試過凍住食,有啲似莎利蛋糕🤪!————————————————————蟹黃紫菜肉鬆小貝 $40有蟹黃肉鬆同紫菜肉鬆味🤩,每款味兩隻。灑滿肉鬆既小蛋糕🧁,質感軟熟,內裏係沙律醬,鹹鹹甜甜咁都幾好食✨。
————————————————————
爆漿芝士 $55
新鮮熱辣食既口感軟綿綿,蛋味好濃🥚,
芝士喺中間慢慢滲出🧀,令到蛋糕更香口惹味。

————————————————————
蟹黃紫菜肉鬆小貝 $40