2020-05-05
今次黎到將軍澳發展中既地方食野,環境幽靜舒適。方便一家大細三五知己一齊傾下計gathering.推介菜式卡邦尼意大利粉⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (Max :5⭐️)雙色薯條⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (Max : 5⭐️)卡邦尼意大利粉:意粉質感唔軟唔硬入口岩岩好,配埋芝士粉除左足料,強烈既芝士味,仲加埋忌廉入口更加juicy,份量岩岩好夠2個人share。簡直拍得住一流既西餐廳。唔知係咪我太肚餓關係,定太好食我地好快就食曬成碗。雙色薯條:顧名思義即係2隻色既薯條啦,一隻係黃到金既粗薯,另一隻就番薯甜薯條。一咸一甜味道混合埋一齊岩曬唔同人既口味之餘,仲係即叫即炸絕對夠曬心意。店內環境雖然鋪面細細但佈置都十分舒適而且地靈人傑人小小岩曬大家吹番成個下午/晚上架!仲有不同既揮春同有意思嘅宣傳品添。 咁有質素嘅店舖係呢個疫情下多多幫襯啦。人均消費:$88價錢絕對大眾化,讀緊書既學生都負擔得起!地址:將軍澳唐俊街12號天晉匯地下G06號鋪
推介菜式
卡邦尼意大利粉
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (Max :5⭐️)
雙色薯條
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (Max : 5⭐️)
人均消費:$88
價錢絕對大眾化,讀緊書既學生都負擔得起!
地址:將軍澳唐俊街12號天晉匯地下G06號鋪