2023-02-23
坐底好快就上餐包🥖有黑糖同白軟法包,黑糖果隻係超好食,咬落去啲甜味係滲出黎,好引起食慾,餐飽係可以refill,麵包怪嘅我叫多左條🙈🙈🙈兩個人去叫左一個前菜、一個意粉同埋一個cake,超飽!建議可以3人share😂😂叫左個baked rigatoni 焗粗筒通粉$198,由3種cheese組成,其中一隻cheese 仲要係筒入面!好誇張!流心出黎好好味😎食左大半碟唔覺超咸,不過就有啲漏嘅,建議三人share😂😂跟住就食泰式包菜$158,包菜料有雞、甘荀、椰汁米粉、芽菜,仲有3款醬,中間果款有好香花生醬香,點肉一流😋😋😋最後甜品時間,黎到cheesecake factory 梗係要試下cheesecake 🧀試左焦糖蘋果芝士蛋糕,焦糖同芝士好滑身好creamy,亦好濃芝士味,好食!