今日放假突登嚟到大美督chill下 見到成條路都好多泰國餐廳 見到呢間比佢嘅裝修吸引咗 我地揀咗坐室外 好chill 每次食泰國嘢都必飲芒果沙冰我朋友叫咗杯芒果椰汁冰而我就飲芒果沙冰2杯都好飲 唔係好假個d芒果味 解辣一流炭燒沙爹雞肉/豬肉串燒呢個可以每樣叫一半 送到上嚟好香炭燒味 串燒好多汁 泰太咖喱蟹肉焗麵包(小霸王)我地好鍾意食咖喱軟殼蟹 但今日賣晒 就揀咗蟹肉 店員話呢個係必食!送到嚟有d嚇親 真係超大個 店員比我地影相之後係面前幫我地切 好卜卜脆 因為我好鍾意食麵包 所以聽到呢d咁脆嘅聲已經留晒口水 咖喱唔辣 好香 呢個必叫喇飛天通菜呢個有少少辣 香料味道非常香 炒得好入味大美督真係一個好舒服嘅地方 泊車好方便同埋好多都pet friendly 呢間餐廳環境好靚 靜靜地 d枱又夠大 好舒服好chill嘅一日

我地揀咗坐室外 好chill

每次食泰國嘢都必飲芒果沙冰
我朋友叫咗杯芒果椰汁冰
而我就飲芒果沙冰
2杯都好飲 唔係好假個d芒果味 解辣一流

炭燒沙爹雞肉/豬肉串燒
呢個可以每樣叫一半 送到上嚟好香炭燒味 串燒好多汁

泰太咖喱蟹肉焗麵包(小霸王)

飛天通菜
呢個有少少辣 香料味道非常香 炒得好入味