2021-01-11
同朋友去將軍澳行街,晏晝嗰餐特登唔食, 為嘅就係食夜晚呢餐燒烤放題, 放題最鍾意就係食到飽, 捧住個肚走, 好滿足☺️餐廳除咗用app落單之外, 亦設立一個自助區比食客出去攞食物, 沙律, 冷熱盤, 醬汁, 飲品, 雪條雪糕等都有得攞飲品除咗可以係呢兩個櫃道選擇之外, 自助區亦設有咖啡機, 橙汁, 剩係飲品都有咁多選擇醬汁有好多選擇, 有足足六款咁多, 你想點溝都得🤣肉嘅種類有好多, 牛, 豬, 雞, 羊應有盡有, 蔬菜, 海鮮, 包括帶子, 扇貝, 生蠔, 亦任君選擇我同朋友叫咗一碗水冷麵share嚟食, 食每款肉之間可以清清喉嚨, 亦一解熱氣🤣另外, 圖左嘅牛油粟米係我哋自製🤣 係自助區攞咗舊牛油, 再order一份粟米, 搖身一變成為牛油粟米, yummy😋, 不妨試吓!
醬汁有好多選擇, 有足足六款咁多, 你想點溝都得🤣