2016-05-08
因為事先有訂位, 又早到去攞位, 所以訂8點時間來說, 8:10pm左右已有位提供啦。有啲失望是, 之前訂位都會比卡位的 (即使只有2~3人), 但當日可能因為是星期五, 訂了3人都只有圓枱, 坐就當然無咁舒服。一直都幾鐘意炑八的飲品, $32/@但大大杯, 確實不錯。至於食物, 易過散叫, 都係建議2人餐, 約$450~$500, 但我地3個女仔去都食得飽飽。特別推介是五花肉, 實在不錯又大大舊。我地亦另外叫了一客醬油蟹, 因為未在韓國食過, 在無比較下覺得~~~一般啦! 無傳聞講都咁非食不可。而且我地都覺得醬汁有點偏咸, 若要來送飯, 記得唔好落太多。順帶一提, 叫唔叫餐都會送任食的前菜 (有泡菜、大豆芽、海帶), 一個Salad, 幾片菜 (用來包肉食), 和任食的芝士栗米 & 泡菜蛋。可惜的是, 每次叫任食再加添時, 都要同侍應講2次, 佢地好似好唔得閑, 但又確實有啲企晒喺度......不過, 你再催佢地都會去加添, 未至於令人覺得服務不週。整體來講, 都會Encore。價錢算OK, 只係如其他所講, 服務方面再有小小改進, 就真係Very Good la。
一直都幾鐘意炑八的飲品, $32/@但大大杯, 確實不錯。 至於食物, 易過散叫, 都係建議2人餐, 約$450~$500, 但我地3個女仔去都食得飽飽。
特別推介是五花肉, 實在不錯又大大舊。 我地亦另外叫了一客醬油蟹, 因為未在韓國食過, 在無比較下覺得~~~一般啦! 無傳聞講都咁非食不可。而且我地都覺得醬汁有點偏咸, 若要來送飯, 記得唔好落太多。 順帶一提, 叫唔叫餐都會送任食的前菜 (有泡菜、大豆芽、海帶), 一個Salad, 幾片菜 (用來包肉食), 和任食的芝士栗米 & 泡菜蛋。
Other Info. :
晚餐訂位有分2個時段, 但不論你是6點、或者是8點入場, 只要你食夠2個鐘, 而餐廳外又無人等位, 基本上侍應都唔會因為你超時而趕你走 (咁當然, 唔好坐到人地放工都重未走啦)。所以, 唔趕客呢方面著實令人加分。