(Non-member)
2008-03-28 1 views
經過幾次都被門口廚窗內的麵包吸引~雖然不知道個方包的名字~但好想食~~次次去都食唔到~~因為餐牌冇尼個包~~可以我是下午去~晚餐先有掛~~食物價錢ok ge~都是20蚊到~我2次去都是食大碗果d飯~~雞肉串炸蝦黎~幾好味喔~~但我妹叫左瑞士汁雞翼飯~~雞翼是魯水雞翼味ge~好怪=_=食物種類是少左d~~裝食物d碟就好隨便啦~杯就好核突~上次比左杯水我~個杯有熱到溶左ge印~~一個黑色凹凸不平的印~唔想飲了~~叫左杯熱柯華田~又用d好普通ge杯裝住~~d用具都唔似餐廳ge~~似大排擋多d~餐廳氣氛唔錯~~不過台同之間就迫左d~~地上d階磚就好污嘈~~個侍應態度一般啦~~午餐時間冇咩人~~但佢手腳好慢~~叫左佢~佢去執台都唔黎幫我們落單先~~仲有想搵佢埋單~~都要搵好耐~~個經理又冇表情~~2個人50幾找數

食物價錢ok ge~都是20蚊到~
我2次去都是食大碗果d飯~~雞肉串炸蝦黎~幾好味喔~~
但我妹叫左瑞士汁雞翼飯~~雞翼是魯水雞翼味ge~好怪=_=
食物種類是少左d~~裝食物d碟就好隨便啦~杯就好核突~

2個人50幾找數