2008-07-08 4 views
上次行經此地 , 被大大個夏威夷漢堡 ( 唔 Sure 個名 ) 吸引住黎到見到好似矮左成層 xp 叫左佢分一半 , 同老婆兩份食平時都唔太好食 burger 因為唔係太識欣賞牛肉呢樣野但呢度個飽留比我 1 st 印象 , 塊肉好好味好淋好 juicy尋日再同老婆黎食 , 叫左 Freshness Burger ,加大粟米湯 , 薯角 ~ 另叫一杯抹茶奶茶 , 我同老婆都非常鍾意個湯 , 好香好滑 ~~ 仲有粒粒粟米 , 好好味 個薯角唔點茄汁食o既話會無乜味 , 老婆就話好乾 ~ 抹茶奶茶 , 我地自己加左 syrup , 總比上次 order o既肉桂奶茶好 , Freshness burger , 真係好 Fresh 呀 ^v^新鮮熱辣 , d 芝士溶晒 ~ 大大塊蕃茄超好味 , 係 d 肉醬偏咸老婆飲完半杯湯飽左九成 , 我就順理成章大大啖食多 d 個 burger
黎到見到好似矮左成層 xp 叫左佢分一半 , 同老婆兩份食
平時都唔太好食 burger 因為唔係太識欣賞牛肉呢樣野

加大粟米湯 , 薯角 ~ 另叫一杯抹茶奶茶 ,

個薯角唔點茄汁食o既話會無乜味 , 老婆就話好乾 ~
粟米湯 , 抹茶奶茶
薯角
Freshness Burger
$40 (Lunch)
粟米湯 , 抹茶奶茶
薯角