2019-04-03 581 views
尋日又去呢度食,雖然店面不大,但係食物好食,坐位都舒適,建議平日來食,同book定位就唔會冇位坐。叫咗牛油果大蝦晚餐,黑松露醬意粉同2杯Amante signature drink.晚餐包餐湯或沙律,我地2個都叫咗餐湯,想飲d熱野,餐湯有跟麵包,質素唔錯,好鬆軟,青豆餐湯夠濃。意粉先來,黑松露夠香,雖然唔係好大碟,不過醬汁夠濃,呢個份量好足夠,之後就上咗大蝦主菜,2隻好似手掌咁大(開咗邊嘅size)嘅蝦,蝦味鮮甜,今次有少少過熟,不過都好好味,家姐話食唔停,就算飽都唔會唔食,因為好美味。signature drink 帶點荔枝味,今次酒味多咗D,上次好飲d,不過不失。 要讚一下呢度,service,好好態度一流。3月先黎過,上次食埋生蠔,都洗得好乾淨,好新鮮,4月又想再食,見到唔少人叫pizza外賣,應該都唔錯。2個人尋日埋單700左右,呢間係我心水餐廳,一有時間就黎。😁(post d相係上次影嘅,叫嘅野差唔多,可作參考。)

要讚一下呢度,service,好好態度一流。

(post d相係上次影嘅,叫嘅野差唔多,可作參考。)
2019-04-02
  • 牛油果大蝦晚餐