2023-11-07 25 views
以為喺大西北搵間居酒屋會有難度,點知天水圍T town就有一間街坊小店,低調咁做高質和食。餐廳門面都幾多餐點介紹,今期天氣有d涼,佢地新設限時任食火鍋套餐可以揀,睇落都幾抵食咁。卡位坐落都乾淨闊落,不過朋友問起,食得居酒屋會無酒飲?呢到除咗有好多款啤酒,清酒,仲有自釀梅酒可以飲。因為未肚餓,店員哥仔好有禮貌,話用QR code電話落單,會有廚師長推介,咁我地簡單點咗個時令刺身盤,另外仲有串燒雞皮,燒菠蘿,棒棒軟骨餃子,加多一個海蚌小食。刺身唔止厚切,蝦好甜,三文魚好肥美,仲有兩隻肥美嘅生蠔,最緊要係全部都好新鮮。知己相聚,飲酒梗係要配佐酒小食啦。燒菠蘿比相像中甜,餃子表現正常,串燒雞皮好脆好好食,海蚌配搽青瓜好清爽。估唔到天水圍都有得食好西,我地已經諗定,下次再嚟試下個火鍋先得。😂

卡位坐落都乾淨闊落,不過朋友問起,食得居酒屋會無酒飲?

呢到除咗有好多款啤酒,清酒,仲有自釀梅酒可以飲。
時令刺身盤

知己相聚,飲酒梗係要配佐酒小食啦。
燒菠蘿

串燒雞皮

海蚌小食

棒棒軟骨餃子

2023-11-07
$210 (Dinner)
時令刺身盤
燒菠蘿