飛唔到去日本,係香港都感受得到日本地道居酒屋既氣氛既感覺🤩🎌供應多款清酒果酒,適合和朋友一邊飲酒一邊傾計的地方 竹清酒放題$308/位,提供多款酒類, 可以一次過試不同口味的清酒同甜美日本果物酒, 最啱清酒迷🍶我地首先都嗌左 1杯Whisky Highball作為開場,可以即刻幫自己降下溫,迎接一陣既『大餐』!哈哈XD是日我地專攻清酒,總共飲左7款清酒!分別係神開Tri no.77純米無濾過原酒,九頭龍逸品,宗政純米吟釀,金紋世界鷹純米吟釀,香住山廢特別純米及越乃雪椿純米吟釀。每一款清酒都各有特色,店員會簡單介紹每一款清酒既特色,非常細心呢!鍾意米味較重既朋友可以試下神開Tri no.77,米味較重同時帶點果香味,我自己幾鍾意飲!而喜愛辛口既朋友就可以試下金紋世界,仲會帶點蘋果香呢!而清爽既就推介越乃雪椿花,飲落香香地同時又有清爽既感覺。不過聽我講係唔夠,最好都係自己親身去試下唔同款式既清酒,睇下邊款最岩你口味啦!食物方面壽喜燒牛肉鍋亦做得不錯,牛肉新鮮嫩滑,湯底鮮甜。唐揚魷魚鬚炸得酥脆香口,伴酒一流。其他食物方面有較新式既配搭,福岡果物串,北海道風雞皮烏冬,燒雞胸脆骨 / 燒雞頸肉,

供應多款清酒果酒,適合和朋友一邊飲酒一邊傾計的地方

其他食物方面有較新式既配搭,福岡果物串,北海道風雞皮烏冬,燒雞胸脆骨 / 燒雞頸肉,適合送酒食用,香港較少地方食到嘅燒雞串特別部位,口感特別,雞味突出🐔