2024-03-24
為食峯峯又出動啦,今次食乜呢?係人人鍾意嘅可麗餅❤️❤️大角咀嘅呢間3 CREPEs ,睇見峯峯食到停唔到口就知好嘢嚟啦👍🏻👍🏻小店門口有二十款可麗餅的模型,喺門口已經俾佢吸引住,可麗餅的款式有鹹有甜,種類有好多!可麗餅即點即製,約需等候十至十五分鐘隔住個玻璃都覺得吸引🥰🥰※ 士多啤梨香蕉朱古力雪糕$55賣相超吸引😍,已經呢個可麗餅嘅餅皮又薄又煙韌,食落充滿左蛋香味同朱古力味餡料方面就有朱古力醬,朱古力脆脆同大大粒士多啤梨🍓,仲有好多香蕉🍌, 朱古力味濃郁,但又唔會好漏!朱古力雪糕上面有士多啤梨🍓乾,口感豐富,值得一試👍🏻👍🏻可麗餅食落啖啖都係餡料,超幸福感,大滿足😍※菠蘿🍍梳打我哋就揀咗一個比較fresh 嘅飲品,清新香甜嘅菠蘿味,而且仲夠曬冰凍,解膩解渴啱曬食完咁大個可麗餅之後飲👍🏻夏天飲一流!大家經過大角咀,千祈唔好錯過呢間呀😋😋大角咀博學里3號富多來商場一期地下1號舖
※ 士多啤梨香蕉朱古力雪糕$55
※菠蘿🍍梳打
大家經過大角咀,千祈唔好錯過呢間呀😋😋
大角咀博學里3號富多來商場一期地下1號舖