Burgerman🍔• 今次嚟到位於大角咀嘅Burgerman🍔總店本身喺深水埗😆然後而家喺大角咀都開埋分店✨漢堡包嘅價錢大概由$58-$140不等 店內大約有十零個座位 用自助形式 餐桌有調味料和紙巾提供 最貼心嘅位係會提供埋即棄膠手套🧤一啲都唔怕食到隻手污糟邋遢🥰 ————————————————❶ 日本飛驒牛漢堡 $108配料有蘑菇、飛驒牛、芝士和煎蛋🍳 個人覺得雖然睇落價錢略貴 但絕對物超所值✨始終飛驒牛都係和牛嘅一種🤣首先麵包烘得脆口 中間嘅飛驒牛煎得香但同時嫩滑多汁 入口即溶 而且好香牛肉味😆個人都幾推薦試吓呢一款🥰❷ 特級黑松露和牛漢堡 $108個包就算放左一陣都冇濕哂🤣保持到佢鬆軟嘅狀態👍🏻有滿瀉嘅黑松露同埋芝麻醬😚黑松露醬就好濃菇菌味😆而且加埋熟哂嘅煎蛋、豆苗同芝士 口感再豐富左😚(雖然唔太食到有芝士味🤣)塊和牛就夠哂厚身🙌🏻重牛味!而且好juicy🥳一路食一路滴汁🤤夠哂邪惡!😋❸加配漢堡套餐 $20 薯格 | 罐裝汽水薯格係即叫即炸 而且夠晒香脆 每塊都夠晒大塊 份量都幾足夠 就咁加一份都已經夠我哋兩個人share🤣個人嚟講都覺得幾值得一試 睇社交平台 bi
Burgerman🍔

————————————————

❶ 日本飛驒牛漢堡 $108

❷ 特級黑松露和牛漢堡 $108

❸加配漢堡套餐 $20
薯格 | 罐裝汽水

個人嚟講都覺得幾值得一試 睇社交平台 bio店主話「堅持人手打牛,即叫即做」可能就係因為呢份堅持所以啲漢堡包先咁好食😋
————————————————————
推薦指數: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌗🌑🌑| 7.5/10