2022-09-23 45 views
大角咀利奧坊宜家有好多餐廳,行經見到有間主打外賣嘅生酮飲食店,就入咗去買黎試下餐廳用咗太空做主題黎裝修,好有科幻感,所以我都忍唔住要喺度影相打卡我叫咗3樣生酮主食,慢煮燒豬腩肉漢堡係用黃豆天貝做個包,入面有好多素菜,豬腩肉都幾大塊,肥瘦均勻另外,任你點pizza加雞肉都幾大個,雞肉用咗健康嘅雞胸肉片,份量都唔少,芝士份量適中,食完唔會太濟,而批底就係自家生酮餅底,幾脆最後係半份法式油封春雞配砵酒洋蔥及椰菜花扒及雜菜,隻雞調味調得唔錯,又幾入味,配菜有茄子、青瓜、椰菜花,仲有塊黃豆天貝,一個人淨係食呢樣已經夠哂飽同健康見到menu有啲唔係生酮嘅burger,下次試埋佢先

慢煮燒豬腩肉漢堡

任你點pizza加雞肉

法式油封春雞配砵酒洋蔥及椰菜花扒及雜菜(半份)

見到menu有啲唔係生酮嘅burger,下次試埋佢先
2022-09-22
TakeAway
$149.5 (Dinner)
慢煮燒豬腩肉漢堡
任你點pizza加雞肉
法式油封春雞配砵酒洋蔥及椰菜花扒及雜菜(半份)
  • 法式油封春雞配砵酒洋蔥及椰菜花扒及雜菜
  • 任你點比薩