2022-08-26 89 views
話說今日上午要上堂,所以好早起左身,上完堂見唔係好肚餓,所以就再訓左陣,點知1訓就已經下午5點了(睇黎我好累😪),所以今日可以食得heavy d (幾好既藉口🤣)😎😎諗左好耐食咩好,路人甲就話大角咀有關食Burger外賣店好好食,於是就渣車🚗去喇🤭去到就不停睇有咩食,因為太多野都想食,所以最後我地叫左:1. 岩漿芝士熱狗🌭️2. 松露蘑菇芝士牛堡🍔3. 吉列炸蠔🦪4. 魷魚圈🦑等左20分鐘到就有得拎,之後就拿拿臨渣車返屋企開餐😋返去開到d盒超香,首先唔理三七廿一,食左個蠔🦪先,雖然唔係大隻,但係炸得好脆,我都食到成枱係,真係好鍾意食蠔🦪既我,連食左3隻 (因為有5隻,路人甲係有既)😎之後就食左松露蘑菇芝士牛堡🍔,食落去個蘑菇已經好爽,另外個松露都超香🤭值得1提係,佢地既菜🥬好新鮮,食落去就知唔係擺左係雪櫃好耐既菜,值得1讚👍而路人甲既岩漿芝士熱狗🌭️亦相關出色,超多芝士兼比我地想像中大隻,所以食完已經好飽🤭最後勉強食埋個魷魚圈🦑,都好大圈,點醬食1流,如果大家鍾意食既不妨1試😋總結:價錢唔算貴,份量多,配料新鮮有驚喜,小店黎講值得去試,不過鋪頭比較早收,如果要試的話,就要早d去買喇😎

去到就不停睇有咩食,因為太多野都想食,所以最後我地叫左:

1. 岩漿芝士熱狗🌭️
2. 松露蘑菇芝士牛堡🍔
3. 吉列炸蠔🦪
4. 魷魚圈🦑

等左20分鐘到就有得拎,之後就拿拿臨渣車返屋企開餐😋

2022-08-24
TakeAway
$120 (Dinner)