2020-11-03 79 views
大角咀一向小店多 不過呢日lunch想坐得舒服少少 所以黎左呢度 無論室外或室內環境都唔錯~set lunch包括前菜 沙律 餐湯 由於佢係成set咁上 所以感覺特別豐富😂 有羽衣甘藍沙律 黑松露芝士玉子卷(覺得呢個最好食!) 枝豆 醃漬小蕃茄 餐湯係薯仔湯 裏面食到少少粟米蓉 另外仲有兩粒椰汁糕 食落爽口有大菜糕感覺但椰汁味淡黑松露蟹籽吞拿魚伴意粉 $108諗住係普通意粉一碟啦 原來佢個“拌”用“炒”黎形容更加貼切😂😂 意粉炒得乾身香口 啖啖吞拿魚同脆卜卜既蟹籽 真心幾足料 但就冇乜黑松露味 同埋意粉偏淋唔彈牙火炙魚生飯 $98呢個presentation好得意😂 醋飯上面舖有大大片火炙三文魚 帶子 鰻魚 唔算特別厚肉肥美 但食落都ok的

黑松露蟹籽吞拿魚伴意粉 $108

火炙魚生飯 $98