2020-05-03 1995 views
之前喺報紙見到香港作家鄧小樺介紹呢間餐廳 ,今日終於可以有機會一試。晏晝一點嚟到,呢度食有兩種枱可以揀,如果 食嘢嘅可以入去餐廳裏面 如果鍾意 食煙 或者帶寵物嚟嘅,可以坐出面吧檯。我哋午餐兩個人一人一瞓我食咗 all-day breakfast 。材料當然就係傳統英式早餐嗰啲 雞肉腸茄汁豆 炒蘑菇 番茄 多士同埋沙律,驚喜就係炒蛋竟然可以轉egg Benedict。 每樣食物難得都可以做到熱辣辣 最好食當然就係將微脆嘅麵包索曬荷蘭蛋黃汁。 另外一份嗌咗蕃茄海鮮貝殼粉, 貝殼粉其實真係貓耳朵,個醬汁蒜蓉味好香,酸酸地幾適合夏天。跟餐仲有個龍蝦湯,香濃絕對 比起罐頭湯係兩個層級。食完飯飲杯咖啡,呢到跟餐杯espresso 好過啲咩bucks 多多聲啦💛😜
all day breakfast

番茄海線貝殼粉