2020-10-17
店家主力製作北海道味噌湯拉麵,配上一系列日式小食,用上套餐策略,黎到可以用好抵既價錢食飽飽!$258二人餐薯仔沙律沙律醬加上洋蔥絲、甘荀同雞蛋。凍凍地,清新而開胃。普通拉麵(兩碗)傳統日本味噌湯拉麵。我最中意佢地既麵底,店家用左日本直送既拉麵麵條。非常彈牙有口感,著重麵質既我好滿意。湯底簡單直接,係傳統既味道,濃郁,但個人認為稍鹹。因為揀左二人餐,所以仲可以揀多3款小食,每款都係店家自家製,份量味道都充滿誠意!自家製餃子皮薄餡多,豬肉餡味道不錯,皮都煎得幾脆。份量有六粒,好滿足。雞翼及雞軟骨各兩串傳統鹽燒製作,檸檬汁中和鹽的鹹味,味道正常發揮。燒鯖魚即叫即燒,趁熱食有豐富肉汁,小食黎講份量好大,好比一般鯖魚既定食。整體上味道不錯,我一般食拉麵都唔會加點小食,但呢間我認為小食必點同更有驚喜。呢個價錢可以食到咁多嘢已經係超值🤣🙋♀️,另外餐廳今年年頭疫情開始到現在已經送咗上萬個口罩,係值得支持嘅小店呀!💕🙋♀️
$258二人餐
薯仔沙律
沙律醬加上洋蔥絲、甘荀同雞蛋。凍凍地,清新而開胃。
普通拉麵(兩碗)
湯底簡單直接,係傳統既味道,濃郁,但個人認為稍鹹。
自家製餃子
雞翼及雞軟骨各兩串
傳統鹽燒製作,檸檬汁中和鹽的鹹味,味道正常發揮。
燒鯖魚