打風嘅前夕市面總係平靜㗎,今日我哋就嚟到奧運附近😍😍近住大角咀嗰邊嘅大全街,呢條街不嬲都出名好多嘢食㗎🤩今日我哋就揀咗呢一間My Ahjussi 食晚餐🇰🇷🇰🇷餐廳裝修都幾簡潔,而且都幾打卡able,中間有部大電視📺📺播住韓流嘅歌,坐低睇Menu見到有個二人套餐都只係$368,於是諗都唔諗就決定叫呢個set😍😍呢個set小食,飯麵,主食嘅選項都非常之多,最後我哋就揀咗一份🦀🦀炸蟹柳棒配薯條,卡邦尼煙肉泡菜意粉🍝🍝同埋韓式甜辣炸雞六件🐣🐣呢個set仲會包兩件手作甜品或者係素手作甜品🍮同埋飲品兩杯🍹🍹落完單會先來兩個前菜,包括係麻油芽菜🤤🤤同埋泡菜炸蟹柳棒配薯條上菜嗰時🦀🦀熱辣辣蟹柳擺咗陣都係keep到個脆度🍟🍟食落去外脆內軟😍😍薯條配合埋個蛋黃醬,超級惹味❣️❣️卡邦尼煙肉泡菜意粉係意想不到咁夾😳😳😳每一條意粉都掛到汁😋卡邦尼配合埋泡菜又唔係好辣🔥而且配合埋煙肉嘅香味🥓🥓同埋芝士粉🧀🧀真係好香😍😍甜辣炸雞每塊都大大嚿😍炸得脆香得來又入味😍😍甜品方面包括係芒果蒟蒻🥭🥭同埋豆乳蛋糕🫘賣相超級吸引🥰有埋素食嘅選項,非常之貼心,非常推薦❣️❣️士多啤梨梳打同埋百香果梳打超清新,夠晒Fresh❣️❣️

同埋芝士粉🧀🧀真係好香😍😍
甜辣炸雞每塊都大大嚿😍炸得脆香得來又入味😍😍

甜品方面包括係芒果蒟蒻🥭🥭同埋豆乳蛋糕🫘賣相超級吸引🥰
有埋素食嘅選項,非常之貼心,非常推薦❣️❣️
士多啤梨梳打同埋百香果梳打超清新,夠晒Fresh❣️❣️
$200 (Dinner)
  • 卡邦尼煙肉泡菜意粉
  • 前菜