2023-04-23 68 views
🍷🍻👌🏻💸👥Vini Novo Wine Bar係一間環境好好,超有氣氛嘅酒吧!佢哋嘅啲酒真係好平,仲平過係網店買,真係岩哂我地呢啲pek酒人士呀!而且佢哋嘅酒款都好多,有啲啤酒、紅酒、白酒同埋氣泡酒,應有盡有,好岩酒鬼同埋酒新手!除咗啲酒之外,啲小食都好好食,特別係佢哋嘅芝士真係好岩飲酒食。酒吧嘅氣氛都好舒服,啲服務員都好友善,令人好放鬆。而且佢哋嘅音樂同埋燈光都好啱,好岩嚟傾計同朋友飲酒。總括嚟講,Vini Novo Wine Bar係一間CP值超高嘅酒吧,啲酒同埋啲小食都好好食,環境好好,氣氛好好,岩哂嚟打卡同埋聚會,大家可以嚟到呢度飲酒放鬆,好推介!
🍷🍻👌🏻💸👥