2024-08-08
作為一個極度鍾意食日本拉麵嘅食客,今次終於等到麺屋開到入黎元朗啦!🔔真係好開心,平時都有食開其他分店,今次開係屋企附近,之後一定會狂食,因為真係好值得,真係好好食嫁,以下落黎視介紹兩款麵同埋一款小食@🤝🤝🤝柚子鹽味撈麵(冷)🤝🤝🤝冷麵好食‼️‼️麵條Q彈,配上佢個特製嘅醬底,口感一流,再配合柚子鹽味清新爽口,鮮雞肉片就夠晒嫩口☀️ 一咬落去就好似爆晒d肉汁出黎,超級juicy喔,豐富嘅口感,我可以大推呢個柚子鹽味撈麵!😻😻😽😽😽雞皮餃子😽😽😽香煎嘅雞皮餃子,一上枱已經聞到果陣香味,香到不得了嫁真係!😚😚佢個外皮係脆身既,同埋係偏薄,咁係冇咁油,係好正既,同埋個肉係超juciy,一咬落去,外脆內軟,正宗好食日本小食!😻😻😻鹽味撈麵😻😻😻撈麵一向都好受歡迎,麺屋こころ慨鹽味撈麵絕對非一般!麵條口感豐富。不過呢一碗撈麵的亮點就是佢嘅配料,豬腩與爽滑的麵條好夾,同埋鹽味係好清爽,但又唔會淡,所以呢個撈麵我都強烈推薦!✅評分:味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 【5】環境:⭐️⭐️⭐️⭐️ 【4】服務:⭐️⭐️⭐️⭐️ 【4】衛生:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 【5】抵食:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 【5】整體評分:😋 【笑】
🤝🤝🤝柚子鹽味撈麵(冷)🤝🤝🤝
😽😽😽雞皮餃子😽😽😽
😻😻😻鹽味撈麵😻😻😻
撈麵一向都好受歡迎,麺屋こころ慨鹽味撈麵絕對非一般!麵條
✅評分:
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 【5】