2020-01-10
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🍽 Cocina 3 Tapas Restaurant & Bar (大角咀)📍大角咀海泓道1號奧海城三期地下G22號舖🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟為咗慶祝男朋友GPA過3,特登book咗呢間係奧海城商場內既Cocina 3 Tapas Restaurant & Bar同佢慶祝一下💖環境寬敞舒適,裝潢設計風格都有西斑牙特色✨美國安格斯頂級斧頭扒 Grilled Donald Rusell HKD798呢塊美國安格斯頂級斧頭扒成40oz架!一上到枱大塊到LOL 我地2個食肉獸都哇哇聲🤤燒既紋路好靚,欣賞完一輪之後就開始鋸呢塊超厚超大塊既安格斯頂級斧頭扒!😍😍😍肉體切開呈粉紅色,好完美既五成熟👍🏻食落肉味好濃郁好juicy,仲好結實彈牙,食得出係一塊好上等既頂級斧頭扒🥰如果個邊冇咁焦就更perfect啦😛伴菜沙律同薯條都勁正!!!薯條薯味超級香濃,好正!!沙律菜好新鮮,同肉一齊食正好減到肉既油膩感~~✨如果喜歡我的文章,可以關注我及讚好以作鼓勵喔✨
📍大角咀海泓道1號奧海城三期地下G22號舖
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
✨如果喜歡我的文章,可以關注我及讚好以作鼓勵喔✨