2019-01-26 48 views
今日放工就同朋友出尖沙咀chill一下, 畢竟返工都好辛苦, 就當係一個小小嘅歇息。 設施乾淨,又多Game玩! 酒吧有好多game可以俾你選擇玩, 去咗飛鏢傳統嘢之外, 仲有多人氣墊球, 價錢係$218包一jar飲品(啤酒/mixer) 飛鏢$5一個Credit個個都爭住做遊戲王啦仲有一間k房畀人包場, 啱曬一大班朋友嚟玩。跟住我哋兩條友嚟, 冇特別玩咩遊戲。 只係食下野送酒傾下計 叫哂佢三樣finger food 送酒, 雞翼,蝦球,咖喱薯餅同埋薯角。 呢幾樣食物都有質素特別係炸雞翼整得好好食! 蝦球都好唔錯,用真蝦肉,有口感得黎又彈牙, 唔係 hea之作。 Jap Jap,荔枝綠茶, 酒味道不會太濃郁, 個人認為很適合女生喝! 朋友點了一份雜果賓治punch, 味道甜甜地, 就算飲酒都係一個好嘅選擇。
今日放工就同朋友出尖沙咀chill一下,
畢竟返工都好辛苦, 就當係一個小小嘅歇息。

設施乾淨,又多Game玩!

個個都爭住做遊戲王啦
仲有一間k房畀人包場, 啱曬一大班朋友嚟玩。

跟住我哋兩條友嚟, 冇特別玩咩遊戲。
只係食下野送酒傾下計

呢幾樣食物都有質素特別係炸雞翼整得好好食!