2022-01-14
大鑊大鑊,有好野食,真係想食少一餐都唔得😂銅鑼灣希雲街新開既新派麵店大鑊Dywok noodle裝修型格,仲有招牌湯底做招徠,36小時熬花膠大筒骨湯係自家熬制36小時既湯底,真係食完要飲埋個湯底唔好浪費🤤叫埋推介配料就perfect la🥰秘製酸菜、大鑊炸醬、鹵水豬腸、麻辣腩肉卷、自家製午餐肉餃、鴨血、雪花雞絲都係重點推介🤤手搖飲品一樣無得頂ar,跟餐叫又抵又掂👍~36小時熬花膠大筒骨湯麵🍜 $68我就貪方便叫左chef special唔洗諗配料,廚師整既最夾配搭🤣配料有美顏腐竹、松葉蟹棒、魚片頭、蘿蔔,再加埋少少芽菜同蔥,浸係36小時熬花膠大筒骨入面,yummy😋松葉蟹棒好大條又美味呢,湯底好鮮甜又有膠原🥰~麻辣黃金皮蛋🍳 $18最愛既皮蛋啊,加埋麻辣醬油好惹味,仲要係流心皮蛋添😋~芒果乳酸🥭 (跟餐+$13)芒果味香甜,加埋乳酸有點酸酸甜甜咁,好好飲😋
~36小時熬花膠大筒骨湯麵🍜 $68
~麻辣黃金皮蛋🍳 $18
最愛既皮蛋啊,加埋麻辣醬油好惹味,仲要係流心皮蛋添😋
~芒果乳酸🥭 (跟餐+$13)
芒果味香甜,加埋乳酸有點酸酸甜甜咁,好好飲😋