無論外賣或在堂食服務態度有名比你叫名明串王,出名差到一流,外賣酸辣粉點了BB辣不知他們整了中辣我哋個個食到辣到跳舞,打電話問返佢態度非常差唔知喎係咩!好似唔優做咁,去到佢堂食問化名聯和墟大陸女神黑毛豬老板娘有冇位今晚有冇燒魚佢搵個背脊和一起就玩手機背住你講嘢答野,細聲到鬼食泥甘款,有冇都答一句啦!頭一次光顧是沒有問題食物味道分量合理,第二次光起燒菜份量少得很離譜,竟然將娃娃菜,韭菜,燒豆,竟然三樣菜拼埋一碟,份量少得很離晒大譜!夏家貨價錢貴其他店兩倍,我哋比隔籬枱嚟先,隔籬枱燒海鮮唔使3分鐘態度親切笑住到,另外仲有一台小鮮肉個黑毛豬老闆娘向佢地勁放生電,小鮮肉比我哋遲黎佢哋點嘅嘢食都到咗九年, 我地等咗成個鐘黑面九年吾到,酸辣麵明明點左BB辣佢就俾咗中辣,跟住辣到飛起,見佢哋黑面費事換,攪到我哋局住同佢order差唔多六七罐汽水解辣😰大陸黑毛豬事頭婆同佢d濕柴伙記狗眼看人低,見我哋嗌得少又冇燒海鮮生蠔,狗眼看人呢個態度,我哋嗱嗱聲食完就走,呢次埋單仲要計多咗幾百蚊)同佢講番佢哋勁黑臉, 依家就算好想食都會都永世唔會幫襯你!嗌嘢食和問佢攞筷子婉,好似搞到我哋食霸王餐咁嘅態度,筷子碗匙羹唔係你哋一早要準備在枱面咩,要客人問已經唔啱啦仲咁嘅態度!而家就算好想食永世唔會幫襯佢,我哋西貢港九食盡既串燒店舖這最極差態度就是聯和墟呢一間有名比你叫名串王!