2012-02-10 21 views
以前天后返工,差不多每日都會幫襯; 不過要講聲唔好意思,成日買完走去食煙,希望無影響到你客人臨記唔同其他舖好多雞蛋仔格餅都無乜蛋味, 咬落去好實在感覺,因為按一定份量,品質控制得很好,唔似街邊檔成大壺倒落去,倒得少雞蛋仔會好薄,有良心所以唔似生意人,haha佢定位不錯, 附近不少OL學生, 又主打特別麵粉同健康最重要即叫即整,唔會預先整好放O係度賣你話形象工程又好乜都好, 望住佢用心製作價錢不太貴,加到$14都值, 你去茶記叫柸奶茶都唔得啦

佢定位不錯, 附近不少OL學生, 又主打特別麵粉同健康
最重要即叫即整,唔會預先整好放O係度賣
Other Info. : 由初初一男一女,到得返老闆一個人,過左一排,見到老闆成個人無心機,講野無氣無力,以為佢做唔住,過幾日仲唔開門以為執左 隔一排聽同事講先知道搬左,仲請左個哥哥仔幫手,初初真係見個哥哥仔乜都唔識,到最近行維園特登返去幫襯,個哥哥熟手好多,真係領會比唔到我 如果佢做到特許經營,梗有一間在左緊,就唔駛特登去天后買
Waiting Time
3 Minutes (TakeAway)
$14 (Tea)
  • 雞蛋仔
  • 格仔餅