2024-12-19 70 views
今次想為大家推介一下呢間位於天后既平民美食每人$100就可以食到地道日本居酒屋既味道凍冰冰都啱食暖笠笠既壽喜鍋🐮牛肉壽喜鍋$68可以配飯或烏冬~朋友要左少飯+熟蛋牛肉份量都幾多,湯底微甜唔會好咸,撈飯一流。仲配有冬菇、大白菜、金菇,營養均衡既一餐。豚肉生薑燒便當 $63呢款便當用料十足,除左主角外,仲有中華沙律、車厘番茄、冬菇、白蘿蔔、魚板、甜蕃薯兩件、玉子卷、醃蘿蔔、麻糬啱晒我呢d選擇困難既人~一次過可以試晒唔到菜式豚肉生薑燒食落甜甜地,配埋珍珠米好下飯。白蘿蔔好腍份味無渣。我地各加左$10配飲品凍百香果綠茶少糖少冰百香果味突出,杯底仲有百香果既籽真材實料凍手打蜂蜜檸檬水少冰~大大杯~好解渴食落唔夠喉再叫多兩個小食迷你甜番薯串(2串) $20一串有4粒~好飽肚~可以做飯後甜品雞軟骨小丸子串(2串) $29非常有咬口,大大粒,唔錯老闆店員都好nice,裝修充滿日本風,期間都滿座聖誕節臨近都推介大家嚟呢度感受下日本風味
今次想為大家推介一下呢間位於天后既平民美食
每人$100就可以食到地道日本居酒屋既味道

凍冰冰都啱食暖笠笠既壽喜鍋
🐮牛肉壽喜鍋$68可以配飯或烏冬~
朋友要左少飯+熟蛋

豚肉生薑燒便當 $63
啱晒我呢d選擇困難既人~一次過可以試晒唔到菜式

我地各加左$10配飲品
凍百香果綠茶少糖少冰
百香果味突出,杯底仲有百香果既籽真材實料
凍手打蜂蜜檸檬水少冰~大大杯~好解渴

食落唔夠喉再叫多兩個小食
迷你甜番薯串(2串) $20
一串有4粒~好飽肚~可以做飯後甜品

雞軟骨小丸子串(2串) $29
非常有咬口,大大粒,唔錯

老闆店員都好nice,裝修充滿日本風,期間都滿座
聖誕節臨近都推介大家嚟呢度感受下日本風味

2024-12-14