2022-08-20
#TomatoSalsaWithSousVideChickenBreast ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️#BeefPastramiBagel⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️#LemonTart⭐️⭐️⭐️⭐️#Flat WhiteDoubleShot⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️#Dirty ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️呢個暑假周圍去搵食,竟然俾我搵到一間高質位於天后嘅慢活Cafe,入到去真係令我有假期嘅感覺,下次放假一定要再去。⭕️佢嘅咖啡杯杯都好似藝術品一樣⭕️環境寧靜舒適好似去咗另一個世界⭕️個Tomato salsa 嘅sauce 好特別 酸酸地好開胃⭕️雞胸都係有煎香過好有心機⭕️Beef bagel一食就知用靚牛好有牛味⭕️個bagel好足料啖啖都有唔同配料好滿足⭕️最後配番個lemon tart 可以解解膩⭕️個tart好清新,個curd 質地岩岩好仲造到流心效果⭕️而且個撻皮岩岩好唔會好厚⭕️Flat white 用左double shot咖啡 加香濃牛奶好滑好濃⭕️Dirty啖啖都有唔同口感有d驚喜
#BeefPastramiBagel⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭕️雞胸都係有煎香過好有心機
⭕️Beef bagel一食就知用靚牛好有牛味
⭕️個bagel好足料啖啖都有唔同配料好滿足
⭕️最後配番個lemon tart 可以解解膩
⭕️個tart好清新,個curd 質地岩岩好仲造到流心效果
⭕️而且個撻皮岩岩好唔會好厚
⭕️Dirty啖啖都有唔同口感有d驚喜