2023-12-30 2001 views
大家諗好最後一日連假去邊未啊🥺今次嚟到呢間位於天后嘅黃店fusion cafe 聖誕期間嚟裝修都超有誠意 好有聖誕氣氛 仲要有聖誕樹🎄未開始食已經超期待٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و可能因為聖誕假比較full 想食嘅朋友記得book位啊ʕ•ᴥ•ʔ❣️日式卡邦尼意太麵 ($138)第一次食意太麵!有啲似比較彈牙有咬口嘅烏冬同拉麵混合版 食落口感都幾得意😆日式燒汁頭幾啖會覺得味道較淡 但唔知點解食完下面咖喱個款會覺得呢款幾好食!! 配上自家照燒汁 甜甜地可以中和到咖喱嘅重口味(´・ω・`)同平時嘅卡邦尼唔同嘅係 配料以燒豚角五花、西班牙香腸代替煙肉 增加咗不少口感同鹹香味😋上面仲有隻蛋超加分✨❣️涼惹咖喱意太麵 ($128)超推薦‼️完全無諗過咖喱同意太麵可以咁夾🥺個咖喱汁超級惹味 都幾重椰香味 而且照燒雞都幾多超足料👍🏻❣️蜜月·啤酒花烏龍茶蜂蜜酒 ($88)第一次試Citibrew嘅蜂蜜酒 甜甜地都幾易入口 推薦😙推薦指數:🌟🌟🌟🌟🌟【𝐏𝐫𝐢𝐜𝐞: 3.7/5 𝐅𝐨𝐨𝐝: 4.6/5 𝐄𝐧𝐯𝐢𝐫𝐨𝐧𝐦𝐞𝐧𝐭: 4.6/5】
大家諗好最後一日連假去邊未啊🥺
未開始食已經超期待٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و

❣️日式卡邦尼意太麵 ($138)
上面仲有隻蛋超加分✨

❣️涼惹咖喱意太麵 ($128)
超推薦‼️完全無諗過咖喱同意太麵可以咁夾🥺
個咖喱汁超級惹味 都幾重椰香味 而且照燒雞都幾多超足料👍🏻

❣️蜜月·啤酒花烏龍茶蜂蜜酒 ($88)
第一次試Citibrew嘅蜂蜜酒 甜甜地都幾易入口 推薦😙

推薦指數:🌟🌟🌟🌟🌟